tag:blogger.com,1999:blog-8693600012466217760.post5122808559217184473..comments2023-09-29T13:50:33.376+02:00Comments on Połykaj z Surri: Mistrz patelni ucieka, czyli czerwcowe pyrciePołykaj z Surrihttp://www.blogger.com/profile/05222653420587072043noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8693600012466217760.post-9002735384478845902013-07-03T07:34:30.048+02:002013-07-03T07:34:30.048+02:00Też tak miałam swojego czasu, a potem Hejcior waln...Też tak miałam swojego czasu, a potem Hejcior walnął posta o szpinaku robionym z karry i znowu poszło. Generalnie podprażane przyprawy ostatnio u nas królują. Jutro kolejny fajny przepis z wykorzystaniem tej techniki.<br />Mu!Połykaj z Surrihttps://www.blogger.com/profile/05222653420587072043noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8693600012466217760.post-49186123923043812772013-07-02T23:05:08.167+02:002013-07-02T23:05:08.167+02:00Ziemniaki! Ziemniaki! Bez karry to zrobię bo mi si...Ziemniaki! Ziemniaki! Bez karry to zrobię bo mi się przejadło ostatnio!Gotująca Krowahttps://www.blogger.com/profile/03062833767465702450noreply@blogger.com